Ga naar de inhoud

Informatie

Camping de Berendonck is uniek in haar doelstelling. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten kunnen genieten van de natuur en ook privacy hebben. Wij houden niet van hutje-mutje! De 4-daagse lopen is niet zomaar iets, een goede (nacht)rust hoort daar zeker bij!

De binnenstad van Nijmegen is zowel op de fiets als met de bus te bereiken. Sinds 2012 is er zelfs een campingbushalte! De camping is onderdeel van het Waterski- en Outdoorcentrum. De locatie is uitgerust met warme douches, schoon sanitair, een restaurant, bar en terras aan het water met een supermarkt en een groot winkelcentrum vlakbij.En er kan genoten worden van een prachtig uitzicht over de Berendonck.

Ook voor gezinnen met kinderen is dit de ideale camping, overdag is er namelijk genoeg te doen! Bij het Waterski & Outdoorcentrum kan men o.a. waterskiën, mountainbikes en kano's huren of spelen op de vele speeltoestellen aan het strand van de Berendonck.

De staanplaats en stroom

Het terrein bevindt zich middenin het recreatiegebied van de Berendonck, een prachtige plek in de natuur met een grote recreatieplas. De ruime plekken zijn ongeveer 40 vierkante meter per stuk, hierdoor kunnen stroompunten wat ver van uw campingplek zitten. We proberen te streven naar maximaal 30 meter afstand, maar dit wil niet altijd lukken. Stroompunten zijn aan te sluiten met normale 220v stekkers, dus géén camping stekkers.

Blarenpas

De Blarenpas is een speciaal busabonnement, dat onbeperkt geldig is op alle vroegritten (de bus die je van en naar het startpunt brengt). Tevens geldt deze pas op alle ritten uit de ‘normale' openbaar vervoer-dienstregeling tijdens de Vierdaagseweek. Meer informatie over de Blarenpas is vanaf eind juni te vinden op www.breng.nl.

LET OP
Op zondag en maandag voorafgaand aan de Vierdaagse staat de busmaatschappij Breng (voorheen Novio) met een informatiestand op de Wedren. Hier kan de Blarenpas gekocht worden.

Terug naar de inhoud